Acasa CUC Elitar Brain Ring Tabara In English Devino membru Oferta
Acasa arrow General arrow Tabăra de vară „YOUthAct - Tinerii pentru Justiție” 2022
Tabăra de vară „YOUthAct - Tinerii pentru Justiție” 2022
Evaluare Utilizator: / 0
SlabExcelent 

YOUthAct 2022

 

În perioada 20-24 iunie, va avea loc tabăra de vară „YOUthAct - Tinerii pentru Justiție” 2022, care se va desfășura la tabăra F’estival din satul Leordoaia, raionul Călărași. La tabără vor participa 28 de tineri, elevi ai claselor a IX-a, a X-a și a XI-a din raioanele Criuleni, Cimișlia, Soroca și UTA Găgăuzia, care au câștigat concursurile regionale desfășurate în cadrul proiectului „YOUthAct - Tinerii pentru Justiție” 2022, în perioada aprilie-mai 2022.  

 

Scopul taberei este de a consolida cunoștințele elevilor despre drepturile omului și ale copilului, mecanismelor de protecție ale acestora, funcționarea sistemului de justiție, asigurarea accesului la justiție pentru toți etc. Astfel, într-o manieră interactivă și participativă, tinerii își vor îmbogăți cunoștințele în domeniul justiției, își vor dezvolta gândirea critică și vor dobândi abilități importante pentru a se informa corect și temeinic despre sectorul justiției.

 

Tabăra de vară #YOUthAct va contribui la formarea unei noi generații de apărători ai drepturilor omului, implicați activ social și civic.  

 

Activitatea este organizată de către Clubul Moldovenesc de Jocuri Intelectuale în cadrul proiectului „Consolidarea eficienței și accesului la justiție în Moldova”, implementat de PNUD Moldova, cu suportul financiar al Suediei.  

 

*Toate activitățile/ateliere de lucru din cadrul taberei de vară se vor desfășura în limba română.  

Numai utilizatorii inregistrati pot comenta.
Te rog sa intri in sectiunea privata.


Vizualizari: 1615

  Comenteaza primul

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.1.4.4

 
< Precedent   Urmator >

On-line

Meniu Campionat