Acasa CUC Elitar Brain Ring Tabara In English Devino membru Oferta
Acasa arrow Noutati CUC arrow Ce? Unde? Cand? pentru iTineret
Ce? Unde? Cand? pentru iTineret
Evaluare Utilizator: / 1
SlabExcelent 

Clubul Moldovenesc de Jocuri Intelectuale a fost invitat să organizeze un concurs de "Ce? Unde? Când?" pe tematică legată de noile tehnologii informaționale în cadrul taberei „iTineret – Viitorul începe cu tine”. Concursul se va desfășura pe data de 13 iulie la Vadul lui Vodă.

Pentru desfășurarea concursului este necesar un pachet de 40 de întrebări de "Ce? Unde? Când?". Autorii sunt invitați să contribuie cu întrebări de dificultate scăzută și medie (participanții nu au experiență în competițiile CMJI) până duminică 11 iulie. Întrebările trebuie să fie pe tematica noilor tehnologii informaționale (informatică, Internet, comunicații etc.)

Întrebările selectate și incluse în pachet vor fi răsplătite cu 20 lei per întrebare. 

Propunerile de întrebări trebuie transmise la adresa Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat ca a putea vizualiza pagina. .

Concursul „iTineret – Viitorul începe cu tine” este organizat sub patronajul ministrului tehnologiilor informaţionale şi comunicaţiilor, Alexandru Oleinic, şi susţinut de companiile Moldtelecom, Moldcell, Microsoft, StarNet şi Suncomunications. Sistemul de evaluare a proiectelor este oferit de către compania EVISOFT.

Numai utilizatorii inregistrati pot comenta.
Te rog sa intri in sectiunea privata.


Vizualizari: 6079

  Comenteaza primul

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.1.4.4

 
< Precedent   Urmator >

On-line

Meniu Campionat