Cateva curiozitati despre natura si sanatate |
Capsunile ajuta memoria Capsunile ascund in ele elixirul contra pierderii memoriei, sustin oamenii de stiinta americani.
Cartoful este bun si in arsuri Cartoful a fost descoperit de spanioli in Peru, fiind adus in Europa in anii 1500.
Ciocolata combate sindromul premenstrual Printre motivele pentru care oamenii consuma tot mai multa ciocolata neagra se numara si cel legat de valoarea sa alimentara.
Ciocolata trezeste creierul Simpla vedere a unei bucăţi de ciocolată este suficientă pentru a “trezi la viaţă” creierul persoanelor care nu pot trăi fără o zi fără celebra “mîncare a zeilor”.
Colesterolul marit nu se datoreaza doar alimentatiei Contrar credintei populare, colesterolul marit nu se datoreaza doar alimentatiei.
Condimentele previn cancerul Consumul frecvent de mancaruri condimentate cu ardei iute poate contribui la scaderea riscurilor de aparitie a cancerului si a altor boli grave.
Cravata este un adevarat pericol pentru sanatate Cravata este un adevarat pericol pentru sanatate, iar obligativitatea purtarii ei ar trebui eliminata, sustin medicii din Malaysian Medical Association.
Culegerea plantelor medicinale Premisa culegerii este cunoasterea plantelor medicinale. Daca ea este indeplinita, atunci se pune problema culegerii plantelor la timpul potrivit, la locul potrivit si in modul potrivit.
Decoctul din frunze de nuci poate sa irite pielea capului Exista cateva efecte neplacute ale plantelor de care trebuie sa tineti seama.
Deficienta de coenzima Q 10 imbatraneste pielea Cercetatorii au stabilit ca un rol important in imbatranirea pielii, pe langa expunerea excesiva la soare, il are deficienta de coenzima Q 10.
Exista secretii reduse de saliva, numite hiposialii De multe ori generate de stres de emotii, dar si de febra, cand oamenii simt ca li se usuca gura.
Frasinul are proprietati afrodisiace Mugurii de frasin trateaza bolile de ficat si rinichi, iar semintele de frasin au proprietati afrodiziace.
Globulele albe apara organismul Globulele albe (sau leucocitele) apara organismul de invazia microbilor. Fie ii distrug direct, fie produc anticorpi.
Grepfrutul roşu este cel mai sanatos aliment Oamenii de ştiinţă de la Universitatea din Glasgow, care au măsurat cantităţile exacte de substanţe antioxidante care se găsesc în diverse fructe, au descoperit că în clasamentul celor mai sănătoase alimente pe primul loc (la mare distanţă de locul doi) se află grepfrutul roşu.
Poluarea distruge parfumul florilor Un studiu efectuat de cercetatorii de la Universitatea Virginia a demonstrat ca poluarea excesiva duce la distrugerea parfumului florilor, ceea ce are ca rezultat inhibarea abilitatilor albinelor de a gasi drumul catre sursa de hrana.
Sangele de aligator, sursa viitoarelor antibiotice Cercetatorii au observat de mai multe decenii faptul ca, desi crocodilii sunt recunoscuti drept o specie agresiva, ranile pe care acestia le dobandesc in lupte nu se infecteaza niciodata.
Aerul conditionat dezvolta bacteriile Instalatia de aer conditionat poate fi locul ideal pentru dezvoltarea bacteriei numite Legionella pneumophila. Bacteria cu pricina provoaca boala numita legionelloza, "boala omului modern". Numai utilizatorii inregistrati pot comenta. Vizualizari: 13877
Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.1.4.4 |
< Precedent | Urmator > |
---|